hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


CINCAT
ZINCAT ELECROLÍTIC ÀCID

El
zincat electrolític àcid és un tractament que aporta, per electròlisi, un dipòsit de zinc a les peces d'acer, amb l'objectiu principal de protegir contra la corrosió. El zincat electrolític que apliquem a ZEUX, és àcid i exempt de cianur i amoni.

El
zincat electrolític àcid utilitzat per la nostra empresa és diferencia d'altres zincats, com el alcalí, per la seva uniformitat en l'aspecte visual de la peça, així com per la seva brillantor i la seva gran penetració. El zincat electrolític àcid és ideal per a aquelles peces que puguin patir ruptura per hidrogenació, ja que en estar exempt de cianurs no hidrogen de forma excessiva el material tractat.
 
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 200776