hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


PASSIVATS

Els passivats utilitzats en la nostra producció són d'alta resistència a la corrosió provats amb assajos a la cambra de boira salina donant uns paràmetres de fiabilitat de més de 144 hores en el passivat trivalent irisat, 120 hores al passivat groc trivalent i de 72 hores al passivat trivalent blavós.
Podent-se aplicar segellats a l'acabat final del material per augmentar la seva resistència a la corrosió. El zincat electrolític àcid també ofereix avantatges mediambientals ja que treballa sense cianurs i ofereix una alta minimització en continguts metàl·lics. Si necessiten més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari.
 
 
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 202308