hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


SELLAT

AVANTATGES:
 
El sellat que apliquem actualment és un sellat inorgànic transparent, soluble en aigua, basat en silici, no conté cromats a la capa seca, no produeix hidrogenació en els materials recoberts i proporciona una excel lent resistència a la corrosió.
 
Augmenta la resistència a la corrosió en més de 200 hores, es podran aplicar a qualsevol dels nostres passivats, sent el més comú aplicar-se'l al passivat trivalent irisat d'Alta Resistència per aconseguir i superar la resistència a la corrosió del passivat bicromatat CrVI.
 
 
DESAVANTATGES:
 
El sellat en aplicar una capa sobre el passivat fa que aquest perdi el seu aspecte visual original donant lloc a un acabat més uniforme en els passivats amb ridescències i rebaixant la intensitat de la lluentor original.
 
 
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 198968