hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


PASSIVATS TRIVALENT IRISAT D'ALTA RESISTÈNCIA

Avantatges: El passivat trivalent irisat d'Alta Resistència és un procés de cromatitzades de zinc del qual s'obté una capa irisada de color blau vermellós, amb una resistència a la corrosió de 150 a 200 hores a punt blanc i de 350 a 400 hores a punt vermell (amb una mitjana de micratge de 12 a 15 micres).
 
És el substitut actual al bicromatat CrVI, ja que no conté crom hexavalent per complir amb la normativa RoHs i s'obtenen resistències a la corrosió molt semblants.
 
Desavantatges: El passivat trivalent irisat d'Alta Resistència té un aspecte visual irisat, podent no convèncer si es busca una capa uniforme de color.


 


 


ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 202273