hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


QUALITAT

El primitiu concepte de verificació s'ha vist suprimit per la nova concepció de "Sistema de Qualitat". El control de qualitat ha de situar-se en totes les fases del procés començant des de les especificacions del disseny fins la tramesa al consumidor i acabant en la responsabilitat del servei durant la seva utilització.
 
Un control efectiu sobre els factors que afecten la qualitat del producte, exigeix vigilància en totes les fases d'elaboració.
 
 
a). Estudi de control sobre nous dissenys.
 
b). Control en línia de Producció.
 
c). Estudis especials de procés.
 
d). Control final.
 
e). Control dels útils d'inspecció.
 
 
 
Per aconseguir efectivitat, la implantació d'un sistema de qualitat haurà d'assegurar:
 
a) Control de qualitat en el punt de origen.
 
b) Aconseguir una conscienciació de qualitat en tots els rangs des directius a operaris.
 
c) Aconseguir que el programa de qualitat sigui acceptat per persuasió amb la finalitat d'obtenir col.laboració a tots els nivells.
 
d) Suport total per part de Direcció del programa de qualitat perquè la resta de l'organització l' accepti i el compleixi.
 
Seguint la política descrita de millora de la qualitat és objectiu de ZEUX la implantació i manteniment d'un sistema de qualitat segons UNE 66.901 (equivalent a ISO 9001).
 
- PROCEDIMIENTS DE CONTROL DE QUALITAT

Els procediments de control de qualitat són aprovats pel director de Qualitat qui els distribueix als directors Tècnic i de Producció, i als Caps de Taller i Control de Qualitat.
 
Aquests procediments indiquen:
 
- Persona responsable del control
 
- Presa de mostra: grandària de la mostra, forma de prendre-la i taules de mostreig, si és aplicable.
 
- Criteris d'acceptació i rebuig
 
- Metodologia dels assaigs
 
- Equips d'assaig a emprar
 
- Normes i especificacions aplicables
 
- Model d'informe a realitzar


ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 198770