hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


BENVINGUTS A ZINCADOS ZEUX
DEDICATS AL ZINCAT ELECTROLÍTIC

Zincados Zeux S.L. es dedica exclusivament al procés de zincat electrolític àcid en estàtic i bombo amb gir oscil.lant (per minimitzar els cops en rosques) o en continu.

Con passivats trivalents com el Blau, el Groc (to molt similar al Bicromatat hexavalent) i el passivat d'Alta Resistència irisat, així com el Sellat que ens ajuden a poder oferir als nostres clients la major qualitat i la major resistència a la corrosió.

ZEUX
està dirigida a aquelles empreses que requereixin un tractament de zincat electrolític àcid de gran precisió i un bon acabat final, estant especialitzats en peces de decolletatge, racoreria, automoció, valvuleria, etc ... Sens dubte un aspecte fonamental de la nostra empresa és la qualitat i el servei de manera que al igual que a la resta d'Europa es compleixen les normatives ISO 9000 i l'elaboració, manteniment i registre de la normativa mediambiental ISO 14000 o la norma comunitària EMAS. 


* Veure més informació sobre la nostra història!
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 204265