Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
HISTÒRIA

1985 - L'empresa ZINCADOS ZEUX S.L. dedicada al tractament de zincat electrolític àcid en estàtic i bombo,va ser fundada per Ramón Usón Oliver i José Mª Xifré Tobalina.
 
1990 - Deixa l'empresa José M. Xifré Tobalina, quedant aquesta sota la direcció de Ramon Usón Oliver i incorporant-se a la mateixa seu fill Daniel Usón Ruiz.
 
2000 - Muntatge d'una instal lació de bombos automàtica, controlada per PLC, guanyant en qualitat final del producte, en aplicar el gir oscil lant per minimitzar el cop a rosques.
 
2007 – Automatització de la instal lació de estàtic, controlada per PLC, per augmentar la capacitat de càrrega i per a la millora l'acabat final del producte.
 
En l'actualitat ZEUX està seguint atentament tots els avenços tecnològics i de productes en el camp del tractament del zincat electrolític àcid per tal d'estar sempre a l'avantguarda de les novetats del sector per oferir als nostres clients la màxima qualitat i servei en tots els nostres productes.
 
La confiança demostrada pels nostres clients dia a dia, ens exigeix garantia i millora en la nostra qualitat i servei.
 
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 178535