hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


SECADOR HARTER

Zincados Zeux s.l. inverteix en un secador Harter d'alta eficiència i estalvi en CO2

L'assecat de certes peces al final del procés electrolític, per tots és conegut per la seva dificultat. L'objectiu és aconseguir un assecat COMPLET, per evitar restes d'aigua que pot quedar acumulada en racons de la peça i les taques que es puguin produir. L'eliminació de aquesta aigua, per un mal assecat, suposa un augment del cost, perquè l'eliminació acaba sent manual o una peça defectuosa per la taques.
L'equip d'assecat de l'empresa HARTER Gmbh, combina 3 factors decisius, que en funcionar simultàniament, és quan es produeix aquest assecat total, a baixa temperatura i de forma energèticament eficient. Temperatura de l'aire, Turbulència del mateix que permet arribar a totes les parts de la cuba d'assecatge, per un igual, i un aire sec amb absència d'humitat, són els factors clau.
El concepte d'Eficiència Energètica, diu que té per objectiu reduir el consum d'energia. La podem definir com la capacitat de realitzar o complir adequadament una funció amb la mínima energia possible.
Dit d'una altra manera, l'eficiència energètica és l'ús eficient de l'energia, d'aquesta manera optimitzar els processos productius i l'ocupació de l'energia, utilitzant els mateixos o menys, per produir másbienes i serveis. Dit d'una altra manera, produir més amb menosenergía. Si aquesta és la definició d'eficiència energètica, podem afirmar rotundament que l'equip d'assecat Harter, és un equip Energèticament Eficient, amb disminució d'emissions de CO2. L'aportació de calor entre 60-90ºC és, mitjançant una bomba de calor, que només s'activa quan el bastidor, ple de peces, és a l'interior de la cisterna d'assecat. Tot l'aire de la cuba està creant una turbulència per tot l'interior gràcies a uns potents ventiladors. I finalment aquest aire calent sec, que procedeix de la bomba de calor, estableix una recirculació sense perdudes de calor, entre la cisterna i el mòdul. L'eliminació de la humitat de l'aire a recirculació, amb la temperatura prefixada, es realitza a l'interior del mòdul. En perdre l'aire la seva humitat pateix una pèrdua de temperatura, que recupera ràpidament gràcies a uns eficaços intercanviadors de calor. Igualment s'ha previst la instal·lació d'uns filtres per a la eliminació de qualsevol partícula que pugui ser arrossegada durant la recirculació. L'eficiència en l'assecat i l'eficiència energètica són les dues principals característiques del assecador AIRGENEX HARTER Gmbh.
La solució per a l'assecament total.
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 198966