hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


LÍNIA AUTOMÀTICA BOMBO

Aquesta línia és per a peces exclusivament a bombo, està formada per 18 cubes de mesures 1100 x 700 x 700 (mm.), Un carro, un quadre de control mitjançant PLC, disposa de dosificadors automàtics per afegir els productes necessaris als banys de zinc , comptant amb quatre posicions de zincat. Així mateix disposa de l'opció de GIR OSCIL·LANT en els bombos, permetent reduir els cops a rosques.
 
El procés de la línia automàtica bombo és:
 
 
CÀRREGA I DESCÀRREGA - DESENGEIX QUÍMIC - ESBANDIT - DECAPAT - DESENGEIX ELECTROLÍTIC - ESBANDIT - ACTIVAT - ESBANDIT - TRACTAMENT DE ZINCAT ELECROLÍTIC ÀCID - ESBANDIT - PREPASSIVAD - ESBANDIT - PASSIVAT - ACLARIT - SELLAT - DESCÀRREGA - ASSECAT A CENTRIFUGA
 
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 200773