hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


MEDI AMBIENT

 
Per ser respectuosos amb el medi ambient, la nostra empresa ha minimitzat els processos productius contaminants d'abocament com Cr (VI) a Cr (III). També s'ha minimitzat en els continguts de sals i metalls pesants com a B, Zn, Fe, etc ..., per la qual cosa es va dissenyar la planta fisicoquímica de tractaments d'aigües de procés amb la homogeneïtzació, precipitació de continguts metàl.lics i control de pH.
 
 
La planta depuradora físico-química está composta per :
 
 
- Dipòsits d'aigües de processos (àcides i alcalines).
 
 
- Dipòsits de concentrats (passius-desgreixatges -
 
decapats).
 
 
- Dipòsits de reactius.
 
 
- Dipòsit de precipitació de metalls: Zn, Fe i metalls pesants.
 
 
- Dipòsit de reducció de Cr ( VI ) a Cr ( III ).
 
 
- Decantador
 
 
- Filtre premsa
 
 
Amb això aconseguim que les aigües d'abocament estiguin dins la permissibilitat determinades per l'Agència Catalana de l'Aigua (A.C.A.) i l'Entitat Metropolitana.
 
Disposem d'un filtre fotòmetre per a l'anàlisi de les aigües d'abocament a les nostres instal.lacions podent així controlar l'abocament de les aigües de la depuradora en qualsevol moment.


 
ZINCADOS ZEUX, S.L
C/ SANT SEBASTIÀ, 159
08203 - SABADELL (BARCELONA) 
937119052
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 200773